Accountmanager Ventilatie Midden-West Nederland

Voor onze relatie ben je in deze functie verantwoordelijk voor de verkoop van ventilatie producten aan de groothandel. Je bent continu op zoek naar nieuwe kansen en fungeert als visitekaartje.

De functie houdt het volgende in:

  • Enthousiast verkopen van onze producten aan de groothandel
  • De groothandel en hun klanten adviseren en informeren over onze producten en diensten
  • Pro actief onderhouden en uitbouwen van bestaande én nieuwe klantrelaties
  • Onze relatie vertegenwoordigen bij evenementen zoals beurzen en baliedagen
  • Signaleren en rapporteren van marktontwikkelingen
  • Bedenken, opzetten en uitvoeren van commerciële activiteiten ten behoeve van relatiebeheer (trainingen, voorlichtingen, beurzen)

Wat is jouw DNA?

Je ben een gedreven, enthousiaste, zelfstandige, commerciële én ondernemende persoonlijkheid die het leuk vindt om in contact te komen met nieuwe en bestaande klanten. Je hebt al ruim drie jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke buitendienst functie. Je hebt affiniteit met (installatie/ventilatie) techniek. Omdat je werkgebied Midden- West Nederland is, ben je ook woonachtig in deze regio.
Jij bent diegene die samen met je collega’s gaat zorgdragen voor het groeiende succes van
onze opdrachtgever. Dit doe je binnen een klein team dat mooie doorgroeimogelijkheden biedt in de toekomst. In deze functie leg je verantwoording af aan de Salesmanager.

Wie is onze opdrachtgever?

Van oorsprong is het een Britse fabrikant en leverancier van verwarmings- en ventilatiesystemen met een sterke marktpositie in zowel het Verenigd Koninkrijk als in de rest van de wereld. Ze werken iedere dag hard om hun klanten te begrijpen, wie ze zijn, wat ze willen en hoe en waar ze wonen en werken. Zo kunnen ze hun leefomgeving zo aangenaam en comfortabel mogelijk maken. De werknemers staan dan ook bekend om hun technische expertise, service en ondersteuning. In Nederland hebben ze een ruim aanbod energiezuinige badkamerventilatoren, WTW-toestellen, handdrogers en het flexibel luchtverdeelsysteem. Onze opdrachtgever levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. De 4 kernwaarden zijn: slim, snel, scherp en specifiek.

Wat bieden zij?

Een zelfstandige en mooie binnen een informele, gezellige en groeiende organisatie waar ambities waargemaakt kunnen worden. Naast een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak ook een actieve personeelsvereniging, Fit-programma, WIA Bodem & Hiaatverzekering, 8% vakantiegeld en natuurlijk een op maat gemaakt inwerktraject. Zij vallen onder de CAO Klein Metaal.
Interesse?

Heb jij zin om onder het genot van een kop koffie nader kennis te maken? Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet! Deze mag je naar ons mailen.  Voor meer informatie over de functie kun je contact met ons opnemen.