Vacature(Junior) Accountmanager

Wil jij werken voor een leidende speler en beeldbepaler op het gebied van afval inzamelen in de publieke ruimte? Ben je energiek, heb je een sterk verkooptalent met een intrinsieke drive en oog voor kansen? Dan komen wij graag met jou in contact als kandidaat.

Wat ga je doen?

Als “junior” accountmanager ben jij volledig verantwoordelijk voor alle sales-activiteiten in jouw rayon Zuid van Nederland. Jouw hoofdtaak is het aangaan, onderhouden en uitbreiden van klantrelaties en zo de verkoopdoelstellingen realiseren en verder uitbreiden. Daarnaast ben je constant op zoek naar nieuwe kansen en vind je het leuk om marktontwikkelingen nauwlettend te volgen. Samen met het team zorg je dat onze marktleider positie behouden blijft, maar denk je ook mee met nieuwe innoverende oplossingen voor onze klanten.

Jouw klanten zijn voornamelijk lokale overheden, gemeentewerken en afvalinzamelaars in Nederland. Met jouw inzicht en kennis van de producten en diensten weet je op enthousiaste en professionele wijze jouw relaties te informeren en te adviseren. In deze rol verwachten we dat je uitermate proactief en initiatiefrijk bent. Jij bent het gezicht van onze klant in jouw rayon en je doet wat je hebt beloofd.

Vanzelfsprekend worden alle relevante ontwikkelingen binnen jouw rayon door jou gesignaleerd, up-to-date gehouden en gerapporteerd aan jouw leidinggevende. In deze uitdagende accountmanager functie werk je intensief samen met je collega’s. Tijdens de inwerkperiode leer je de producten, interne processen en de specifieke marktbenadering van onze klant kennen. Hierbij word je goed begeleid door je leidinggevende.

Voor wie ga je werken?

Onze opdrachtgever is een dynamische, jonge en technische organisatie die opereert in de wereld van duurzaamheid, recycling en waste management. Ze zijn continu op zoek naar slimme technische oplossingen die de gebruiker gemak leveren, met name in de afvalwereld. Soms worden hiervoor zelfstandig oplossingen gevonden, soms in samenwerkingsverbanden met andere partijen in ambitieuze projecten. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een, vanuit Nederland acterende, internationale organisatie en is onderdeel van een holding met diverse bedrijven.

Als organisatie willen zij hun openbare leefomgeving moeiteloos en duurzaam opgeruimd houden. Dit doen zij door een gewaardeerd en deskundig partner te zijn die met slimme oplossingen ontzorgt bij het realiseren van een opgeruimde openbare leefomgeving.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal mbo 4 werk -en denkniveau met een afgeronde commerciële opleiding. Ervaring is geen pré, dat je graag wilt werken wél.
 • Je kunt zowel intern als extern helder en effectief communiceren;
 • Je biedt een goed luisterend oor, hebt oog voor detail en je bent zeer stipt in jouw afspraken;
 • Je beschikt over een grote mate van overtuigingskracht, discipline, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je weet wat het inhoudt om een concept te verkopen;
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van jouw bezoekafspraken en het opvolgen van offertes.

Wat bieden zij?

 • Een marktconform salaris + een bonus regeling;
 • Een dienstverband voor 40 uur in de week;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vallend onder de bedrijfseigen regeling van de Group;
 • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling;
 • Een pensioenregeling bij ASR.

We zijn benieuwd naar je reactie!

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je CV met motivatie graag tegemoet. Stuur deze naar info@brightbull.nl of bel ons op 06-12777235.