Programmeur m/v

Onze relatie is een toonaangevende – en moderne softwarebouwer in de regio Eindhoven en bundelt alle kennis en expertise in een compacte organisatie. Zij richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van softwareoplossingen voor staalconstructiebedrijven en de raam-, deur- en gevelproducenten en met ruim 35 jaar ervaring is zij marktleider in de staalconstructie en RDG-industrie. Samen met hun klanten zijn ze continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van hun bedrijfssoftware. Dit doen zij omdat we de klanten keer op keer winstgevender willen laten presteren. Zo weten zij ook zeker dat de oplossingen optimaal aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Voor deze opdrachtgever komen wij graag in contact met een

                            Programmeur m/v

Wat ga jij doen?
Je bent in de eerste plaats een programmeur in hart en nieren, die ook in staat is om de wensen van de business te vertalen naar productmanagement en nieuwe ideeën vanuit productmanagement te vertalen naar het ontwikkel team. De geschikte kandidaat heeft een spilfunctie als analist en vervult een brugfunctie tussen de product-owner en de ontwikkelaars. Met de geanalyseerde informatie stel je de requirements op om deze vervolgens om te zetten in een kort en bondig, technisch ontwerp, waarna je samen met je collega’s de bestaande applicatie gaat uitbouwen met nieuwe features e.d. Je bent dus samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verder perfectioneren van de applicatie!

Andere taken en verantwoordelijkheden zijn:
• ontwerpen, (door) ontwikkelen en testen van de bestaande applicatie
• het gericht in kaart brengen van de bedrijfsprocessen in de organisatie;
• het oplossen van technische problemen in de informatiesystemen;
• opzetten en handhaven interne procedures en documentatie.

Opleiding & werkervaring:

  • Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • Je bent een goede programmeur, gepassioneerd door techniek en slimme oplossingen
  • Je hebt kennis en ervaring van diverse ontwikkeltalen, waaronder Delphi, PHP
  • Je hebt voldoende affiniteit en ervaring met scrum.

Om in dit team te passen, herken jij je in de volgende eigenschappen: communicatief vaardig, probleemoplossende instelling, analytisch, resultaatgericht, helicopterview, stressbestendig, fulltime beschikbaar en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Zij bieden:
Een leuke uitdagende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische organisatie die professioneel is ingericht met een goede werksfeer, betrokkenheid bij haar medewerkers met oog voor persoonlijke behoeften, een modern kantoor met een marktconform salaris.

Interesse?
Mail dan je cv met motivatie
Voor vragen over deze functie, neem contact op met Corné Buijs 06-12777235