Vacature verkeerskundig consultant

Wil je de organisatie van onze opdrachtgever ersterken als verkeerskundig consultant? Ze hebben genoeg te doen en ondervinden momenteel een vliegende start! Met jouw studie Verkeer en Mobiliteit en jouw praktische ervaring in tijdelijk verkeersmanagement weet jij hun ambities en uitdagingen mee waar te maken. Ze hebben kwaliteit, creativiteit, innovatie en kennis hoog in het vaandel staan.
Onze opdrachtgever is dé specialist in tijdelijk verkeersmanagement. Op een creatieve, innovatieve en praktijkgerichte manier wordt erj invulling gegeven aan tijdelijke verkeersmaatregelen bij mobiliteitsvraagstukken. Zij richten zich rechtstreeks en exclusief tot overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies, waterschappen en Rijkswaterstaat. Het is hun ambitie om deze Nederlandse wegbeheerders op infraprojecten beter te laten zijn in tijdelijk verkeersmanagement, waardoor het serviceniveau voor hun stakeholders naar een hoger niveau wordt gebracht.

Het is een jong en dynamisch advies- en detacheringsbureau, gevestigd in de regio Den Bosch en zijn landelijk actief. Ambitieus, laagdrempelig en informeel zijn typerende kenmerken van deze organisatie, waarbij ook voldoende ruimte is voor plezier tijdens en na het werk.

Werkzaamheden als verkeerskundig consultant
Samen met hun opdrachtgevers maak jij Nederland bereikbaar en lever je voor infraprojecten (planfase en uitvoeringsfase) verkeerskundige expertise op het gebied van doorstroming, verkeersveiligheid, verkeersfaseringen en bereikbaarheid. Dat is waar je als verkeerskundige een grote bijdrage aan levert. Je doet dat door samen met je collega’s slimme mobiliteitsoplossingen te bedenken waarbij verkeersdoorstroming, verkeersveiligheid en bouwen hand in hand gaan!

Als verkeerskundige denk je namens hun opdrachtgevers integraal mee in (complexe) mobiliteitsvraagstukken waarbij je de belangen van de omgeving, weggebruikers en wegwerkers niet uit het oog verliest. Je maakt een vertaalslag van de richtlijnen tijdelijke verkeersmaatregelen naar een visueel product voor de opdrachtgever en toetst daarin rekenkundig de verkeersdoorstroming op basis van intensiteit en capaciteit.

Door jouw creatieve inslag kom je tot een verkeerskundig advies voor tijdelijke verkeersmaatregelen of (semi)permanente verkeersoplossingen. Hierbij verlies je de geldende wet- en regelgeving niet uit het oog. In alle gevallen werk je intensief samen met je collega’s, onze opdrachtgevers en vaak ook met belanghebbenden in het projectgebied, zoals stakeholders.

Je adviezen werk je onder jouw leiding én binnen ons team uit tot een grafisch en visueel ontwerp of plan. Jouw creatieve ontwerp of plan is het presentatiemiddel voor de opdrachtgever, zoals wegbeheerders óf indirect ingenieursbureaus. Met jouw expertise weet jij wat de klant als kwalitatief en visueel eindproduct wil hebben.

Ook draag je actief bij aan acquisitie en je ontwikkelt innovaties en vernieuwende producten/diensten.

Als verkeerskundig consultant word je niet in het diepe gegooid. Tijdens jouw leerproces leer je, indien dit nog niet bekend is, eerst de basis van tijdelijke verkeersmaatregelen. Je werkt samen met een directe collega die jou stimuleert en helpt om je verder te ontwikkelen tot een zelfstandige consultant.

Jouw parate kennis van tijdelijke verkeersmaatregelen is een pre maar geen vereiste, deze kennis kun je namelijk leren. Affiniteit met verkeer en mobiliteit is een pre. Daarnaast is het van belang dat je creatief bent, goed in staat bent om kansen te zien en je krijgt energie van het aandragen van verkeerskundige oplossingen en klantcontact.


 

Wat vragen zij?
Je hebt een hbo-opleiding Verkeer en Mobiliteit of gelijkwaardig..

 • Je hebt een passie voor verkeersmanagement in tijdelijke en semipermanente verkeerssituaties en met jouw praktische instelling weet je visie te vertalen naar concrete oplossingen en resultaten.
 • Je bent een allround en praktisch ingestelde verkeerskundige met liefde voor het vak. Iemand vol met ideeën én de kwaliteit om die ideeën samen met collega’s en opdrachtgevers tot uitvoering te brengen.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de gemeentelijke overheid, adviesbureaus of de aannemerij.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je gewend om integraal te denken en samen te werken.

 

Wat bieden zij?
Zij bieden jou een veelzijdige, interessante en dynamische baan bij een ambitieus en groeiend bedrijf. Je krijgt veel vrijheid in jouw functie, werkdagen en uren en als je ambitieus bent bieden zij je de mogelijkheid om écht mee te gaan ondernemen in T-FLooW Consulting!

 • Een salaris tussen € 4.000,- en € 5.500,- per maand afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.
 • Een goed arbeidscontract, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • 32 vakantiedagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een (elektrische) auto van de zaak of indien je voorkeur hiernaar uitgaat een NS-Business Card.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Laptop, iPhone en goede inrichtingsmiddelen voor hybride werken.
 • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Korting op collectieve verzekeringen en je sportschoolabonnement.
 • Ruimte voor het vinden van jouw ideale werk-privé-balans.
 • Veel gezelligheid tijdens activiteiten zoals een maandelijkse vrijdagmiddagbarbecue en jaarlijks weekend weg.

 

Enthousiast geworden?

Bel ons op 06-12777235 of mail ons op info@brightbull.nl