Uitzenden, detacheren of werving en selectie?

Uitzenden, detacheren of werving en selectie?

Het gaat goed met je bedrijf en de opdrachten stromen binnen. Door de groei is je huidige personeelbestand niet meer groot genoeg en wil je dus meer personeel. Hoe pak je dat aan? Door alle regels, vacaturesites en social mediakanalen kan het zou zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hulp van buitenaf kan dan ervoor zorgen dat je je personeelsvraagstuk helder krijgt en hierbij een gepaste oplossing wordt gevonden. Zo kan Brightbull.nl helpen middels de volgende diensten: Uitzenden, detacheren en werving & selectie. Maar met welke dienst bij welke situatie ben je nu het meest geholpen?

Uitzenden

Uitzenden is een geschikte optie wanneer jebehoefte hebt aan personeel voor een tijdelijke periode, of als je tijdelijk personeel zoekt door ziekte of uitval. Bij uitzenden stelt Brightbull.nl personeel ter beschikking aan jou als opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een afgesproken tarief. Zowel de opdrachtgever als het personeel is flexibel. Dit houdt in dat je zelf kunt bepalen hoe lang je extra personeel nodig hebt.

Detacheren

tachering vindt meestal plaats op projectbasis. De professional is bij Brightbull.nl in loondienst, maar valt onder de operationele leiding en toezicht van de opdrachtgever. Bij detacheren hebben zowel het personeel als de opdrachtgever meer zekerheden omdat er van te voren een bepaalde periode wordt vastgelegd. Ook hiervoor geldt een afgesproken tarief.

Werving&selectie

Bij werving & selectie wordt het gehele werving & selectieproces van A tot Z voor u uit handen genomen. Wij zoeken, benaderen en spreken met geschikte kandidaten, en stellen alleen de beste aan je voor. De ideale kandidaat ontvangt vervolgens direct een contract bij de opdrachtgever. Brightbull.nl spreekt van te voren met de opdrachtgever een fee af. Als bedrijf zijnde word je dus in dit proces ontlast, zodat je de tijd kunt besteden aan andere werkzaamheden. Handig toch?!

Meer informatie over onze dienstverlening is te vinden op onze website. Zijn er toch nog onduidelijkheden, bestaan er vragen of wil je gewoon graag meer weten? Bel, mail of bezoek Brightbull.nl…. altijd bereid te helpen!